Huis voor dialoog en herbronning
Header

Het partnerschapsmodel in praktijk

Heb je de smaak te pakken? Voel je het kriebelen om anderen onbaatzuchtig te helpen, naar hen te luisteren en hen bij te staan in moeilijke momenten?

Maar weet je niet hoe je dit alles moet uitvoeren? Hoe je met moeilijke situaties dient om te gaan, of kan er wat aan je organisatie en communicatie vermogen gewerkt worden?

Kom dan je licht eens opsteken en je zal verbaasd zijn, over hoeveel talent je werkelijk bezit! Wat jij anderen kunt bieden en wat je allemaal van hen kunt leren.

Dit alles kom je te weten in tien donderdag avonden waar er verschillende thema’s (Zelfreflectie, kwaliteiten en beperkingen,  waarden en normen, omgaan met wrevels, actief luisteren en dialogeren, constructief omgaan met roddels, samenwerken,…) op een interactieve manier met andere deelnemers worden besproken.

De doelstelling van deze avonden is samen met alle deelnemers van uit de verschillende invalshoeken en in dialoog tot een globaal beeld te komen van het thema. Zo beoefenen we de samenwerking in het denken en delen van ervaringen.

Deze avonden geven ook weer hoe we in het project De Lichtbron samenwerken en wie hierdoor geboeid is kan later eventueel vrijwilliger worden.

Begeleiding en inlichtingen: Psychotherapeute Geneviève Cooreman werkt vanuit multidimensionele psychologie, psycho-energetica, gestalt, psychosynthese, psyco-biologica en antroposofie. Auteur van het boek Een nieuw licht op goed en kwaad
tel.: 03/322 47 43 (tussen 8-9u en 17-18u)

Wanneer? Elke 4e maandag van de maand vanaf 20 uur

Prijs: € 20 per avond