Huis voor dialoog en herbronning
Header

Wat we doen

Het ontmoeting- en vormingscentrum De Lichtbron vzw organiseert met vrijwilligers en met professionelen verschillende activiteiten. Er zijn drie verschillende accenten.

Het Gulle hart biedt met vrijwilligers ontmoetingen aan. Hier kan je  anderen leren kennen en met hen levenservaringen uitwisselen. Dit authentieke contact van mens tot mens doet deugd, inspireert  en geeft nieuwe inzichten.Je kan ook gewoon genieten van de rust, een boekje en de huiselijke sfeer. Niets moet. Je helpt hier en daar wat mee, als je daar zin in hebt. Zo ervaar je stilaan een thuisgevoel , een familiegevoel en sta je niet meer alleen. Dit echte contact geeft je levensenergie en geeft zin aan je leven.

Naar de Bron biedt met vrijwilligers en professionelen activiteiten en workshops aan waarbij zelfbewustzijn, zelfontplooiing, zelfgenezing, reflectie, creativiteit en herbronning centraal staan.

Equilibrio is het trainingscentrum dat trainingen en workshops aanbiedt om je relatievaardigheden te ontwikkelen o.a. een jaartraining  Mindfulness in de dialoog. Deze intensieve training in kleine groep helpt je je eigen leven in handen nemen en de kwaliteit van je relaties te verbeteren. Je word je bewuster van je talenten en mogelijkheden. Bewuste keuzes maken helpt je gelukkiger te worden.

Het werkjaar 2018-2019 biedt opnieuw een brede waaier aan events en activiteiten:

  • Ontmoetingen & Herbronningsmomenten
  • Creativiteit & Cultuur
  • Trainingen & Seminaries

Voor alle info kan je onze jaarfolder 2018-2019 downloaden.

Onze aankomende evenementen op een rijtje

Via onze Facebookpagina ontvang je regelmatig meldingenof herinneringen van onze activiteiten.