Huis voor dialoog en herbronning
Header

Wat we doen

Het ontmoeting- en vormingscentrum De Lichtbron vzw organiseert met vrijwilligers en met professionelen verschillende activiteiten. Er zijn drie verschillende accenten.

Het Gulle hart biedt met vrijwilligers ontmoetingen aan. Hier kan je  anderen leren kennen en met hen levenservaringen uitwisselen. Dit authentieke contact doet deugd, inspireert je en geeft je nieuwe inzichten en energie om zelf aan de slag te gaan. Je kan ook genieten van de rust en de huiselijke sfeer. Niets moet. Je helpt hier en daar wat mee als je daar zin in hebt. Het ervaart stilaan een thuisgevoel , een familiegevoel. Je ervaart dat dit echte contact je levensenergie biedt en je opnieuw zin geeft in het leven.

Naar de Bron biedt met vrijwilligers en professionelen activiteiten en workshops aan waarbij zelfontplooiing , zelfbewustzijn, zelfgenezing, reflectie, creativiteit en herbronning centraal staan.

Equilibrio is het trainingscentrum dat trainingen en workshops aanbiedt om je relatievaardigheden te ontwikkelen . o.a. Een jaartraining  Mindfulness in de dialoog  Deze training helpt je beter met conflicten omgaan waardoor je levenskwaliteit toeneemt.

Het werkjaar 2017-2018 biedt opnieuw een brede waaier aan events en activiteiten:

  • Ontmoetingen & Herbronningsmomenten
  • Creativiteit & Cultuur
  • Trainingen & Seminaries

Voor alle info kan je onze jaarfolder 2017-2018 downloaden.

Maak je ook lid van onze Facebookpagina en ontvang regelmatig meldingen van onze activiteiten.