Huis voor dialoog en herbronning
Header

Waardenfestival – Wie wil zich samen met ons inzetten voor een warme, waarde(n)volle samenleving?

maart 8th, 2017 | Posted by Leen Daneels in Nieuws

In een samenleving waar terrorisme angst aanjaagt en hevige emotionele reacties oproept en waar de ‘verdeel en heers’ leuze opnieuw enthousiasme oproept, willen wij onze krachten bundelen om bewust te kiezen voor vertrouwen, samenwerking, collegialiteit, begrip, ondersteuning en solidariteit.

Op zondag 10 september 2017 organiseren we een Waardenfestival in het park van Wijnegem. Een multiculturele dag voor alle generaties, een dag waarop we een waarde(n)volle samenleving vieren, een feestelijk gebeuren van ontmoeting, ontspanning en muziek, met activiteiten voor groot en klein.

Waarden

Wij zoeken partners die ook willen kiezen voor waarden als verbinding, openheid, authenticiteit, eenvoud, solidariteit, …. en die mee willen denken en voelen hoe we dit Waardenfestival het best waar maken.

Voel je je aangesproken? Heb je ideeën hierrond? Werk je graag samen met anderen?

Kom dan op zondag 2 april van 14u00 tot 17u00 naar de info- en brainstormsessie in Wijnegem (De Lichtbron, Turnhoutsebaan 381, 2110 Wijnegem). Graag aanwezigheid op voorhand bevestigen per mail naar info@delichtbron.be.
Heb je interesse in dit project, maar ben je verhinderd op 2 april? Stuur ons dan een mailtje en wij contacteren je.

Heb je hier intussen vragen over? Neem dan contact op met Geneviève Cooreman via info@delichtbron.be of 03/322 47 43 (tussen 8u-9u en 17u-18u).

Hopelijk tot dan!

Warme groet

Geneviève Cooreman & de vrijwilligers van De Lichtbron

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.